Ο Εζέ έστειλε την Άρσεναλ στο +4 (1-0) – Η Άστον Βίλα σταμάτησε τη Σίτι (1-0) Ημερομηνία:
Σήμερα 26/10/2025, 18:04 - Εμφανίσεις: 7
Δίχως… φρένα συνεχίζει την πορεία της η Άρσεναλ, η οποία έκαμψε και την αντίσταση της Κρίσταλ Πάλας στο «Έμιρεϊτς», επικρατώντας με 1-0, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Premier League και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με 22 πόντους.
Το μοναδικό τέρμα που χώρισε και τις δύο ομάδες πέτυχε ο Εμπερέτσι Έζε, ο οποίος βρήκε δίχτυα κόντρα στην παλιά του ομάδα στο 39ο λεπτό της συνάντησης.
Οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 13 βαθμούς και τη μέση του πίνακα.
Παράλληλα, η Άστον Βίλα έβαλε στοπ που σερί των τριών νικηφόρων αγώνων (σε όλες τις διοργανώσεις) που είχε η χτίσει η Μάντσεστερ Σίτι, επικρατώντας στο «Βίλα Πάρκ» με 1-0.
Δράστης τους τέρματος που έδωσε τους τρεις βαθμούς στους «χωριάτες» ήταν ο Μάτι Κας που σκόραρε στο 19ο λεπτό.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Στα άλλα παιχνίδια που έγιναν την ίδια ώρα, η Μπόρνμουθ συνεχίζει την πολύ καλή της πορεία επικρατώντας της Νότιγχαμ Φόρεστ με 2-0 στο «Βαϊτάλιτι» χάρη στα γκολ των Μάρκους Τάβερνιρ και Ελί Ζούνιορ Κρουπί.
Τέλος, η Μπέρνλι νίκησε 3-2 τη Γουλβς.
Ο Φλέμινγκ με δύο γκολ (14′, 30′) έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους, αλλά οι «λύκοι» απάντησαν με τους Λάρσεν (42′) και Μουνέτσι (45’+4′).